joi , 22 octombrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DIN NOU, BUNURI CONTRAFĂCUTE CONFISCATE ÎN VAMA GIURGIU

DIN NOU, BUNURI CONTRAFĂCUTE CONFISCATE ÎN VAMA GIURGIU

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiuau descoperit 873articole textile și de încălțăminte și 47 flacoane apă de parfum și toaletăinscripţionate cu numele unei firme cunoscute,susceptibile a fi contrafăcute,pe care şoferul unui autocar şi unul dintre pasageriau încercat să le introducă ilegal în țară.

 

În data de 02.09.2020, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au desfăşurat acțiuni specifice pe linia combaterii traficului cu produse contrafăcute, fiind selectate pentru control mai multe mijloace de transport.

Cu ocazia verificărilor amănunțite efectuate, polițiștii de frontieră au descoperit, în compartimentul destinat bagajelor alunui autocar, cantitatea totală de 873 articole textile și de încălțăminte și 47 flacoane apă de parfum și toaletă, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că posesorii bunurilor suntşoferul autocarului, cetăţean turc, în vârsta de 58 de ani, şi o femeie, cetățean român, în vârstă de33 de ani, pasager în autocar. Aceştia au declarat că au achiziționat bunurile din Turcia, nu dețineau documente de proveniență pentru ele și nu aveau cunoştinţă despre faptul că ar fi fost susceptibile a fi contrafăcute.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, se ridică la suma totală de aproximativ 184.000lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 90, alin.1, lit. b din Legea 84/1998, cu modificările și completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Verifica si

MIGRANT ILEGAL, ASCUNS PRINTRE PROFILE METALICE

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, ascuns într-un …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.