duminică , 29 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / CARE ESTE LOCALITATEA GIURGIUVEANĂ CU CEA MAI MARE INCIDENȚĂ A CAZURILOR COVID?

CARE ESTE LOCALITATEA GIURGIUVEANĂ CU CEA MAI MARE INCIDENȚĂ A CAZURILOR COVID?

Ministerul Sănătății a publicat luni o hartă a incidenței cazurilor COVID în toate localitățile țării, pentru a stabili scenariul după care va începe noul an școlar.

În municipiul Giurgiu, școala va începe după scenariul galben, ceea ce presupune participarea zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor din învățământul primar, a elevilor din clasele a VIII-a și a XII-a, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție și revenirea parțială (prin rotație de 1-2 săptămâni) a elevilor din celelalte clase de gimnaziu și liceu, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

Potrivit datelor publicate de Ministerul Sănătății, în 29 de localități ale județului rata de incidență a coronavirusului la mia de locuitri este zero.

Cea mai mare incidență a acestor cazuri este înregistrată în comuna Oinacu – 5,70, urmată de Heresti – 2,89, în timp ce municipiul Giurgiu înregistrează un indicator de 1,61 infectări la mia de locuitori.

Datele complete pot fi consultate aici: https://media.stiripesurse.ro/other/202009/media-159946835255714700.pdf

 

Verifica si

BANI PENTRU TABLETE, MĂȘTI ȘI DEZINFECTANȚI ÎN JUDEȚUL GIURGIU

În cadrul Programului național ”Școala de acasă”, Ministerul Educației și Cercetării a repartizat pentru județul …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.