marți , 19 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / STOICA BĂDIȘOR – CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU SINGURENI!

STOICA BĂDIȘOR – CEA MAI BUNĂ ALEGERE PENTRU SINGURENI!

Stoica Bădișor este liberalul care și-a asumat candidatura pentru funcția de primar al comunei Singureni. Intrat într-o bătălăie politică împotriva unuia dintre puținii primari din România care dețin un Maybach, Marian Pătuleanu -PSD, domnul Stoica Bădișor va fi liberalul care va readuce respectul față de cetățeni în administrația publică.

Legat ombilical de comuna sa natală, Stoica Bădișor a crescut și s-a format ca om în comuna Singureni unde a învățat și a aplicat în relațiile cu comunitatea sa valori esențiale precum bunul simț, credința în Dumnezeu și respectul față de semeni.

Cu o carieră profesională de excepție ca ofițer de Poliție, după 27 de ani de activitate, Stoica Bădișor a trecut în rezervă în anul 2016.

Din 2016 a început să își aplice abilitățile manageriale în sectorul privat dezvoltând 2 afaceri în domenii ca prestări servicii de transport, construcții și agricultură.

Motivat de dorința sa de a aduce în comuna Singureni standarde decente de trai, respect și siguranță, Stoica Bădișor a ales să intre în lupta pentru primăria Singureni conștient fiind că această funcție se prezintă ca o mare responsabilitate.

Pentru Singureni, Stoica Bădișor are o viziune clară și un program în ceea ce priveste dezvoltarea, un program care include și următoarele puncte:
– Apa si canalizare pe raza intregii comune
– Gaze naturale
– Facilizarea transportului catre Bucuresti si Giurgiu
– Asfaltarea intregii infrastructuri secundare.
– Imbunatirea sistemului de iluminat public si extinderea acestuia pe raza intregii comune
– Infiintarea unei unitati permanente de primire urgenta la Spitalul Singureni
– Cresterea calitatii nivelului de educatie in scoala prin sustinerea cadrelor actuale si aducerea de noi cadre calificate in localitate oferind cazare sau transport
– Construirea de baze sportive scolare si de agrement pe raza intregii commune.
– Transparenta in cheltuirea banilor publici
– Eliminarea influentei politice in institutiile apolitice (scoala, spital, azil de batrani etc.).
– Rezolvarea problemelor legate de terenuri – planuri parcelare /cadastrare /intabularea terenurilor din comuna
– Sprijin pentru accesarea a cat mai multor fonduri europene de catre cetateni prin infiintarea unui departament specializat in cadrul primariei care sa ofere sprijin si consultanta pentru cei interesati.
– Atragerea de investitori (prin clauze fiscale, economice, sociale, umane – angajare personal din cadrul cetatenilor comunei).
– Infiintarea unei piete agroalimentare pe raza comunei precum si a unui complex tip hypermarket.
– Crearea de locuri de joaca pentru copii
– Locuri de agrement pe malul Neajlovului si in zona adiacenta acestuia(padurea din apropiere) destinate scaldatului si petrecerii timpului liber in natura.

Biroul de presă PNL Giurgiu

Verifica si

PNL – CÂȘTIGĂTORUL ALEGERILOR PARLAMENTARE ÎN JUDEȚUL GIURGIU

PNL a obţinut cele mai multe voturi în judeţul Giurgiu în urma alegerilor parlamentare, exprimate …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.