sâmbătă , 26 septembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DOI DEȚINUȚI, GĂSIȚI MORȚI ÎN CELULĂ, ÎN PENITENCIARUL GIURGIU

DOI DEȚINUȚI, GĂSIȚI MORȚI ÎN CELULĂ, ÎN PENITENCIARUL GIURGIU

Tragedia a fost descoperită uni dimineață, iar conducerea Penitenciarului anunță:

”Vă informăm că, astăzi, 14.09.2020, in jurul orei 07:00, cu ocazia efectuării apelului de dimineață, personalul Penitenciarului Giurgiu a constatat că două persoane private de libertate, cazate în aceeași camera de deținere, nu prezintă semne vitale.

De îndată, a fost alertat personalul medical propriu, concomitent cu solicitarea,

prin apel 112, a sprijinului unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean. În ciuda manevrelor de resuscitare aplicate, decesul celor două persoane a fost declarat la ora 07:25.

Precizăm că acestea se aflau în evidența cabinetului medial al unității cu o serie de afecțiuni pentru care se administra tratament.

În conformitate cu prevederile legale, evenimentul a fost  notificat Parchetului de pe lângă judecătoria Giurgiu, în prezent, organele judiciare desfășurând verificări la

fața   locului.  De  asemenea   s-a  procedat    la informarea familiei deținuților, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate și a Poliției Municipiului Giurgiu.

Cauzele și imprejurările producerii celor două decese vor fi, de asemenea, stabilite de organele abilitate, sprijinite de administrația locului de deținere.”

Verifica si

WEEK-END CU PROGRAM SPECIAL LA EVIDENȚA POPULAȚIEI

Ca fiecare scrutin, și cel de duminică aduce un program special de funcționare pentru Direcția …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.