miercuri , 20 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / DE VINERI, STRADA GĂRII SE REDESCHIDE TRAFICULUI RUTIER. SE CIRCULĂ CU SENS UNIC

DE VINERI, STRADA GĂRII SE REDESCHIDE TRAFICULUI RUTIER. SE CIRCULĂ CU SENS UNIC

Anunțul este făcut joi de reprezentanții Primăriei Giurgiu, care precizează:

”Mâine, 18 septembire, începând cu ora 12:00, traficul rutier va fi redeschis pe strada Gării. Astfel, se interzice accesul din șoseaua București, traficul realizându-se pe un singur sens, de la Piața Gării către Cec Bank.

În cursul zilei de mâine, traficul rutier va fi dirijat de către polițiști, în zilele următoare traficul rutier se va realiza potrivit marcajelor și indicatoarelor rutiere amplasate.

Limita maximă de viteză pe acest tronson de drum, precum și în continuare, până la intersecția cu str. Mircea cel Bătrân și b-dul București este de 40 km/h.

Au fost realizate parcări ”în spic la 45 de grade” așa cum sunt prevăzute pe străzile cu circulația în sens unic, iar pe străzile intersectate a fost suplimentată semnalizarea prin instalarea indicatoarelor de obligare D4 (înainte sau la dreapta, înainte sau la stânga, la dreapta sau la stânga). La pătrunderea pe sectorul de drum reabilitat din sensul giratoriu-Piața Gării au fost realizate marcaje rutiere de interzicere a staționării pentru încadrarea corespunzătoare a autovehiculelor prin relația de dreapta. Ca urmare a fluxului mare de autovehicule ce descarcă girația Piața Gării, prioritatea de trecere la intersecția cu str. Vasile Alecsandri va fi menținută pentru str. Gării, respectiv de pierdere a priorității pentru str. Vasile Alecsandri unde va fi instalat indicatorul ”B2” – oprire.

Intersecția str. Vasile Alecsandri cu stt. Gării și str. 1 Mai este prevăzută cu câte o trecere pentru pietoni pe fiecare braț. Indicatoarele de informare pentru parcări sunt cele de tip G34 și au fost amplasate la începutul fiecărei alveole cu destinație de parcare.”

Verifica si

14 IANUARIE – PRIMA ZI DE PLATĂ A SALARIILOR ȘI INDEMNIZAȚIILOR PENTRU ASISTENȚII PERSONALI ȘI PERSOANELE CU HANDICAP

Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția de Asistență Socială Giurgiu aduce la cunoștința asistenților personali și …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.