miercuri , 20 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / 53.000 DE MĂȘTI DE PROTECȚIE PENTRU PERSONALUL IMPLICAT ÎN ALEGERILE LOCALE AU AJUNS LA GIURGIU

53.000 DE MĂȘTI DE PROTECȚIE PENTRU PERSONALUL IMPLICAT ÎN ALEGERILE LOCALE AU AJUNS LA GIURGIU

Vă informăm că în seara zilei de 17.09.2020, au fost primite pachetele cu măști de protecție pentru persoanele defavorizate centralizate la nivelul județului Giurgiu.

Este vorba de 2.039.950 de măști de protecție destinate unui număr de 41.800 de beneficiari. Conform OUG 78/2020, fiecare persoană defavorizată beneficiază de un număr de 50 de măști.

Măștile vor fi predate, în urma unui proces verbal, către primăriile din județ, care le vor distribui către beneficiari cu ajutorul mediatorilor sanitari și asistenților comunitari, în termen de 3 zile de la data intrării în posesia lor.

Astăzi, 18.09.2020, a fost realizată recepția pentru cele 53.000 de măști de protecție primite de la Ministerul Sănătății pentru membrii birourilor electorale ale secțiilor de votare, operatorii de calculator și personalul care va asigura paza în ziua alegerilor (27.09.2020) din județul Giurgiu. Măștile vor fi distribuite către birourile electorale de circumscripție și către primari.

La începutul săptămânii viitoare, vor fi primite și pachetele cu mănuși de protecție și dezinfectant asigurate de Ministerul Sănătății în ziua alegerilor.

Totodată, urmează să fie primit un număr de 5.000 de măști de protecție destinate Direcției de Sănătate Publică Giurgiu și 1.300 personalului medical implicat în lupta anti-COVID 19 din unitățile spitalicești din județul Giurgiu (1.000 buc. – Spitalul Județean de Urgență Giurgiu și 300 buc. – Spitalul Orășenesc Bolintin Vale). Măștile provin de la Comisia Europeană, iar distribuirea lor va fi intermediată de Ministerul Sănătății.

 

Biroul de Presă al Instituției Prefectului Județul Giurgiu

Verifica si

14 IANUARIE – PRIMA ZI DE PLATĂ A SALARIILOR ȘI INDEMNIZAȚIILOR PENTRU ASISTENȚII PERSONALI ȘI PERSOANELE CU HANDICAP

Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția de Asistență Socială Giurgiu aduce la cunoștința asistenților personali și …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.