miercuri , 20 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / CANDIDATUL PNL LA PRIMĂRIA OINACU, FABIAN ȚÎRCĂ – OMUL CARE ”TACE ȘI FACE”

CANDIDATUL PNL LA PRIMĂRIA OINACU, FABIAN ȚÎRCĂ – OMUL CARE ”TACE ȘI FACE”

Consătenii lui Fabian Țîrcă știu acest lucru demult, iar acum, la aceeași concluzie au ajuns – documentat- colegii de la jurnalgiurgiuvean.ro, care, sub titul ”Fabian ȚÎRCĂ unul dintre puținii candidați din județ care au investit în comuna sa înainte de a fi ales în vreo funcție, la Primărie”, notează:

”Apa pentru animale și sala de mese a Bisericii din Comasca (comuna Oinacu) sunt două dintre reușitele lui Fabian Țîrcă, unul dintre cei mai tineri candidați liberali la funcția de primar.

În privința primului obiectiv, Fabian Țîrcă ne spunea că era o dorință mai veche a crescătorilor de animale din comună, ce se vedeau nevoiți să își țină vitele neadăpate, din simplul motiv că primarul – încă – în funcție, Laurențiu Burtavel, nu și-a dat silința ca pe canalul de la marginea localității să ajungă, în plină caniculă, apa atât de necesară.

În schimb, acest lucru a fost posibil grație lui Fabian Țîrcă, cel care, cu puțin timp înainte de Sf. Maria, a achitat către ANIF Giurgiu suma necesară ca, pe canalul amintit (Canalul Comasca), să ajungă apa pentru adăparea vitelor din comună.

Un al doilea proiect de suflet din satul Comasca, finalizat de Fabian Țîrcă, este legat de sala de mese din imediata apropiere a Bisericii din sat, sală ce va fi folosită pentru praznice, de către enoriași. Lângă aceasta urmează să fie amenajată, în scurt timp, o capelă, astfel că defuncții nu vor mai fi vegheați acasă sau în biserică, ci în condiții mult mai bune.

Sala de mese este deservită de o bucătărie utilată, unde gospodinele satului vor găti pentru cei care vor beneficia de această clădire.

Acestea sunt numai două dintre lucrurile făcute de tânărul candidat Fabian Țîrcă, două proiecte pe care și le dorea de multă vreme să devină realitate și care, după butada „Omul care tace, și face!”, ceea ce și-a propus, acesta a și reușit să realizeze.”

Reportajul colegilor de la jurnalgiurgiuvean.ro este însoțit de magini edificatoare și poate fi accesat aici: http://jurnalgiurgiuvean.ro/fabian-tirca-unul-dintre-putinii-candidati-din-judet-care-au-investit-in-comuna-sa-inainte-de-a-fi-ales-in-vreo-functie-la-primarie/?fbclid=IwAR1imBQj9SYD-yl14NaGwmpqiD_itIFZlgDOTMVZiHJZx-eDpBgmDKo6D2I

Verifica si

14 IANUARIE – PRIMA ZI DE PLATĂ A SALARIILOR ȘI INDEMNIZAȚIILOR PENTRU ASISTENȚII PERSONALI ȘI PERSOANELE CU HANDICAP

Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția de Asistență Socială Giurgiu aduce la cunoștința asistenților personali și …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.