miercuri , 20 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / PERSEVERENȚA PRIMARULUI DIN FRĂTEȘTI ARE EFECTE CONCRETE: DRUMUL DINTRE FRĂTEȘTI ȘI CETATEA, REFĂCUT

PERSEVERENȚA PRIMARULUI DIN FRĂTEȘTI ARE EFECTE CONCRETE: DRUMUL DINTRE FRĂTEȘTI ȘI CETATEA, REFĂCUT

A trecut multă vreme de când unul din cele mai importante drumuri din zonă – cel dintre Frătești și Cetatea – era într-o stare jalnică.

În urmă cu câțiva ani, aici se executau o serie de lucrări, însă, din cauza faptului că au fost de proastă calitate, drumul s-a deteriorat rapid.

Primarul comunei, Marian Cărățeanu, a decis, însă, că lucrurile nu pot rămâne așa și a dat în judecată firma executantă, cerând refacerea întregii lucrări.

Și instanța i-a dat câștig de cauză, obligând firma respectivă să refacă – gratis – drumul dintre Frătești și Cetatea, așa că, de câteva zile, acolo se lucrează ”în plin”, astfel că vineri drumul era remediat în proporție de peste 50%, urmând ca – dacă vremea va permite – lucrările să fie finalizate în 2-3 zile.

Refacerea drumului dintre Frătești și Cetatea este, fără îndoială, meritul perseverenței primarului Marian Cărățeanu, care a ”mers până-n pânzele albe” și, în final, a câștigat în instanță, obligând firma constructoare la refacerea integrală a lucrării, fără nicio altă cheltuială din bugetul comunei.

Verifica si

14 IANUARIE – PRIMA ZI DE PLATĂ A SALARIILOR ȘI INDEMNIZAȚIILOR PENTRU ASISTENȚII PERSONALI ȘI PERSOANELE CU HANDICAP

Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția de Asistență Socială Giurgiu aduce la cunoștința asistenților personali și …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.