duminică , 24 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DOI BĂTĂUȘI – TATĂ ȘI FIU – ARESTAȚI PENTRU 30 DE ZILE

DOI BĂTĂUȘI – TATĂ ȘI FIU – ARESTAȚI PENTRU 30 DE ZILE

Doi giurgiuveni, tată și fiu, de 41 de ani, respectiv 15 ani, din Comuna Crevedia Mare, au fost reținuți de polițiști și ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bolintin Vale după ce au lovit cu o rangă metalică o femeie și pe nepoata acesteia, o minoră de 5 ani.

Luni, 12 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Crevedia Mare, județul au fost sesizați direct de un bărbat de 66 de ani, din comuna Crevedia Mare, județul Giurgiu, cu privire la faptul că, în jurul orei 14.00, în timp ce se deplasa cu un atelaj hipo pe Drumul Național 61, împreună cu soția și nepoata sa, un bărbat de 41 de ani, din aceeași comună, împreună cu fiul său de 15 ani, le-au agresat fizic, cu o rangă metalică, pe soția și nepoata sa, în vârstă de 5 ani.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de ambulanță care i-a acordat primele îngrijiri medicale minorei și au transportat-o la o unitate sanitară din municipiul București pentru efectuarea de investigații și acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiuni de complicitate la infracțiunea de ,,lovire sau alte violențe”, față de bărbat și sub aspectul săvârșirii infracțiuni de ,,lovire sau alte violențe”, față de fiul acestuia.

La data de 12.10.2020 a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 ore față de cei doi, ulterior, în ziua de 13 octombrie a.c., aceștia fiind prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Bolintin Vale cu propunere de arestare preventivă, propunere care a fost admisă, fiind emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Verifica si

PROGRAMĂRILE PE PLATFORMA DE VACCINARE SE POT FACE ȘI LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ

Biblioteca județeană  „I.A. Bassarabescu” Giurgiu își informează utilizatorii că anul acesta  proiectul  de „Inițiere a …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.