miercuri , 27 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / MAȘINĂ DE LUX CĂUTATĂ DE AUTORITĂȚILE GERMANE, DEPISTATĂ ÎN VAMA GIURGIU

MAȘINĂ DE LUX CĂUTATĂ DE AUTORITĂȚILE GERMANE, DEPISTATĂ ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au depistat un autoturism de lux, în valoare de 70.000 lei, căutat de autoritățile din Germania.

În data de 15.10.2020, în jurul orei 04.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalitățile de frontieră pe sensul de ieșire din țară, un cetățean român, în vârstă de 53 ani, care conducea o autoutilitară tip platformă, înmatriculată în Polonia, pe care era transportat un autoturism ale cărui plăcuțe de înmatriculare nu se regăseauatașate în locul special destinat acestui lucru.

Cu ocazia verificărilor suplimentare, polițiștii de frontieră au constatat faptul că autoturismul aflat pe platformă figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Germania în data de 13.08.2020.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, faptă prevăzută și pedepsită de art. 270, alin. 1, Cod Penal,iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul instituţiei până la finalizarea cercetărilor.

 

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Verifica si

CE ASCUNDE SPITALUL JUDEȚEAN ȘI DE CÂND?

O descoperire interesantă a fost făcută de președintele CJ, Dumitru Beianu, la Spitalul Județean. Despre …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.