miercuri , 4 august 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / DECIZIE CJSU: COLEGIUL ”MAIORESCU” IESE DIN SCENARIUL ROȘU

DECIZIE CJSU: COLEGIUL ”MAIORESCU” IESE DIN SCENARIUL ROȘU

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, întrunit astăzi, 19.10.2020, în ședință online, a aprobat următoarele măsuri:

 

– Se aprobă scenariul 2 de funcţionare pentru unităţile de învăţământ din  comunele: Izvoarele, Valea Dragului, Ogrezeni, Putineiu, Mihai Bravu, Adunaţii Copăceni, Vedea, Isvoarele, Herăşti, Schitu, Găiseni, Ulmi, Săbăreni şi oraşul Bolintin Vale din judeţul Giurgiu.

 

– Rămân în scenariul 2 de funcţionare unităţile de învăţământ din comunele: Gostinari, Grădinari, Bolintin Deal, Slobozia şi Iepureşti din judeţul Giurgiu.

 

– Se aprobă scenariul 2 de funcţionare pentru Colegiul Naţional „Ion Maiorescu” din municipiul Giurgiu, judeţul Giurgiu.

 

Măsurile au fost aprobate luându-se în considerare rata incidenței cumulative a COVID-19 la 1000 locuitori pe localități (UAT), la data de 19.10.2020, pe ultimele 14 zile, și propunerile Consiliilor de Administrație ale unităților de învățământ mai-sus menționate, propuneri avizate de către Direcția de Sănătate Publică Giurgiu și de către Inspectoratul Școlar Județean Giurgiu.

 

 

Biroul de Presă al Instituției Prefectului Județul Giurgiu

Verifica si

INCENDIILE DE VEGETAȚIE ÎNCEP SĂ FACĂ ȘI VICTIME UMANE: BĂRBAT SALVAT DE POMPIERI DIN MIJLOCUL FLĂCĂRILOR, PE UN CÂMP

Un bărbat, în vârstă de 77 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrelor şi …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.