sâmbătă , 5 decembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / ESTE OFICIAL: START LUCRĂRILOR LA ȘOSEAUA DE CENTURĂ A MUNICIPIULUI

ESTE OFICIAL: START LUCRĂRILOR LA ȘOSEAUA DE CENTURĂ A MUNICIPIULUI

Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, președintele Consiliului Județean Giurgiu, Dumitru Beianu, prefectul județului, Aneta Matei și Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor au dat, astăzi, startul lucrărilor pentru obiectivul “Drum de legătură DN5 km 60+500 – Șoseaua de Centură – Pod Prieteniei km 61+400”.
Drumul de legătură DN 5 km 60+500 – Șoseaua de Centură – Pod Prieteniei km 61+400 are o lungime de 5,7 km având ca scop principal devierea traficului greu de pe DN5 și, respectiv din municipiul Giurgiu, în afara orașului.
Centura ocolitoare se desprinde din DN 5, la km 60+500, printr-o intersecție cu sens giratoriu și se continuă spre sud, intersectându-se cu DN 5 și DJ 507, printr-un alt sens giratoriu.
Drumul ajunge în sensul giratoriu de la punctul vamal prin Strada Unirii care va fi reabilitată cu 2 benzi pe sens, având aceeași structură ca a variantei ocolitoare, rigidă, din beton.
Pe întreg traseul drumului sunt prevăzute două parcări, cu locuri de odihnă și toalete, șapte podețe pentru evacuarea apelor și două pasaje denivelate.
Firma de construcții care va realiza lucrările este PORR CONSTRUCT SRL, iar termenul de execuție este de 18 luni de la data semnării contractului – anunță, miercuri, reprezentanții Primăriei.

Verifica si

PLĂȚI PENTRU PROIECTELE PNDL DIN JUDEȚ

”Astăzi, 27 noiembrie, Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a virat 579 de milioane de …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.