miercuri , 20 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / ”SURPRIZE, SURPRIZE”… EXTREM DE NEPLĂCUTE LA CONSILIUL JUDEȚEAN. EXISTĂ ȘI O VESTE BUNĂ: SE VOR PLĂTI SALARIILE LA DGASPC!

”SURPRIZE, SURPRIZE”… EXTREM DE NEPLĂCUTE LA CONSILIUL JUDEȚEAN. EXISTĂ ȘI O VESTE BUNĂ: SE VOR PLĂTI SALARIILE LA DGASPC!

Datorii neplătite, salarii restante, executări silite… Asta a găsit noul președinte al CJ, Dumitru Beianu, după preluarea mandatului.

Acesta vine cu câteva lămuriri succinte, dar și cu o veste bună pentru angajații DGASPC, care săptămâna viitoare își vor primi salariile restante:

”Susținere pe linie pentru salariile angajaților de la DGASPC?!

E bine, aici.

Rău e ca, la aceeași instituție sunt datorii neplătite de 18 miliarde lei vechi, multe încă din lunile aprilie-mai, alte 25 miliarde datorii la spital, între care 12 miliarde reprezintă datorii pentru încălzire și energie electrică, pe întreg sezonul trecut, ca sa nu mai spun ca exista deja notificare pentru executare silită aferentă facturilor de energie electrică neplătite in ultimul an, alte vreo 4,5 miliarde. Tot lei, tot vechi și tot demagogie ieftină la susținătorii de ocazie…

PS: Salariile restante pentru luna septembrie vor fi plătite salariaților DGASPC săptămâna viitoare, odată cu salariile celorlalte instituții. La rectificarea de luna aceasta, guvernul va asigura toate sumele restante.”

Multumim, Gabi Horga, multumim celor implicați in soluționare, multumim angajaților DGASPC pentru înțelegere și răbdare!”

Verifica si

14 IANUARIE – PRIMA ZI DE PLATĂ A SALARIILOR ȘI INDEMNIZAȚIILOR PENTRU ASISTENȚII PERSONALI ȘI PERSOANELE CU HANDICAP

Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția de Asistență Socială Giurgiu aduce la cunoștința asistenților personali și …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.