luni , 19 aprilie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / APROAPE 6.000 DE TICHETE SOCIALE VOR AJUNGE LA GIURGIUVENII DEVAFORIZAȚI PÂNĂ LUNI

APROAPE 6.000 DE TICHETE SOCIALE VOR AJUNGE LA GIURGIUVENII DEVAFORIZAȚI PÂNĂ LUNI

Astăzi, 12.11.2020, la sediul Instituției Prefectului Județul Giurgiu, se distribuie 5.841 de tichete sociale pentru mese calde, destinate persoanelor dezavantajate sau marginalizate din județul Giurgiu.

Tichetele vor ajunge la beneficiari prin intermediul primăriilor, până la data de 16.11.2020.

Proiectul, inițiat de Guvernul României cu scopul sprijinirii categoriilor de persoane cele mai defavorizate, este cofinanțat din Fondul de Ajutor European destinat celor mai defavorizate persoane (FEAD), prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2014 – 2020).

Destinatarii finali ai acestui proiect sunt persoanele care au împlinit vârsta de 75 ani si beneficiază de indemnizația socială pentru pensionari sau alte drepturi, prin legi cu caracter special, plătite prin case teritoriale de pensii, precum și persoane/familii fără adăpost, inclusiv persoanele/familiile care au fost evacuate.

Valoarea totală a proiectului este de 640.000.000 lei, din care valoarea cofinanțării de la Uniunea Europeană: 544.000.000 lei și valoarea cofinanțării de la bugetul de stat al României: 96.000.000 lei.

Biroul de Presă al Instituției Prefectului Județul Giurgiu

Verifica si

FAMILIILE TINERILOR RĂNIȚI ÎN ACCIDENTUL DE LA COMASCA, SPRIJINITE DE CONSILIUL JUDEȚEAN

Doi din cei patru tineri răniți în accidentul de la Comasca au murit, din păcate, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.