luni , 30 noiembrie 2020
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ALTE CONTROALE, ALTE CONFISCĂRI ÎN VAMA GIURGIU…

ALTE CONTROALE, ALTE CONFISCĂRI ÎN VAMA GIURGIU…

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Giurgiu au efectuat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului cu produse contrafăcute, în urma căreia au fost descoperitepeste 1.300 de bunuri inscripţionate cu numele unor mărci protejate,susceptibile a fi contrafăcute,pe care doi cetățeni turci și opt cetățeni români au încercat să le introducă ilegal în țară.

 

La acest sfârşit de săptămână, în baza analizei de risc specifice, pe sensul de intrare în țară, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, au fost selectate pentru control mai multe mijloace de transport.

Cu ocazia verificărilor amănunțite efectuate, polițiștii de frontieră au descoperit în trei autocare ce aparțineau unor firme de transport persoane pe ruta Turcia-România,cantitatea totală de 1.302produse diverse, constând în articole de vestimentație,încălțăminte și marochinărie, respectiv parfumerie, bunuri inscripţionate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

În cadrul cercetărilor, polițiștii de frontieră giurgiuveni au stabilit că posesorii bunurilor sunt doi cetățeni turci și opt cetățeni români cu vârstele cuprinse între de 21 și 56 de ani, care intenționau să le introducă în țară în vederea comercializării lor pe teritoriul României.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de aproximativ 207.500 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată pentru produse identice sau similare” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 102, alin.1, lit. b din Legea 84/1998, cu modificările și completările ulterioare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Purtător de cuvânt I.T.P.F. Giurgiu

Verifica si

ELEVII DE LA ”MAIORESCU” – PETIȚIE ON-LINE PENTRU ACORDAREA UNOR BURSE DECENTE LA GIURGIU

Conform Legii Educației Naționale nr. 1/2011, “Elevii de la cursurile cu frecvență din învățământul preuniversitar …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.