luni , 17 mai 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Politic / RECTIFICARE BUGETARĂ PENTRU PLATA RESTANȚELOR LA PROGRAMELE NAȚIONALE

RECTIFICARE BUGETARĂ PENTRU PLATA RESTANȚELOR LA PROGRAMELE NAȚIONALE

PNL acoperă găurile din buget lăsate de PSD și plătește toate restanțele la programele naționale pentru dezvoltarea României. Guvernul Orban adoptă, în ședința de astăzi, rectificarea bugetară pe anul 2020.

Maria Gabriela Horga, consilier al premierului Orban și candidat la Camera  Deputaților, susține că ” prin această rectificare asigurăm continuarea investițiilor, astfel că acestea sunt estimate la 55 de miliarde de lei, în creștere cu 4,5 miliarde de lei față de bugetul inițial.

Un miliard de lei sunt alocați în plus pentru plata facturilor proiectelor finanțate din Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL). Susținem dezvoltarea locală și achităm facturile la timp spre deosebire de guvernările anterioare care nu și-au onorat datoriile față de firme.

1,1 miliarde se acordă,  lei în plus pentru subvențiile în agricultură din fonduri externe nerambursabile (FEGA), bani atât de așteptați de fermieri.

În același timp,  160 milioane lei în sunt alocați pentru despăgubirea producătorilor agricoli din sectorul vegetal afectat de secetă.”

Verifica si

PUTEREA.RO, DESPRE PROTESTELE DE LA GIURGIU: ”AVEM DOVADA CĂ PSD SE AFLĂ ÎN SPATELE PROTESTELOR ANTI-RESTRICȚII!” (VIDEO)

Jurnaliștii de la puterea.ro au intrat în posesia unei filmări ce demonstrează fără tăgadă că …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.