marți , 26 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / RECTIFICARE APROBATĂ LA GUVERN, VIN BANII PENTRU SALARIILE ȘI INDEMNIZAȚIILE ASISTENȚILOR PERSONALI

RECTIFICARE APROBATĂ LA GUVERN, VIN BANII PENTRU SALARIILE ȘI INDEMNIZAȚIILE ASISTENȚILOR PERSONALI

Demersurile și insistențele făcute de primarul Adrian Anghelescu la Guvernul României în ceea ce privește alocarea banilor pentru plata salariilor și indemnizațiilor însoțitorilor persoanelor cu handicap au avut un rezultat pozitiv.
Ieri, 24 noiembrie 2020, a fost aprobată recitificarea bugetară, Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu fiind chemat de urgență la Guvern pentru elaborarea hotărârii care prevede alocarea sumelor către Consiliile Județene, hotărâre ce va fi aprobată, vineri 27 noiembrie.
Concret, având în vedere că luni 30 noiembrie și marți 1 decembrie sunt decretate zile libere, începând de miercuri, Trezoreria statului va începe distribuirea banilor către Consiliile Județene, pentru ca aceștia să fie alocați fiecarei primării, iar la începutul lunii decembrie, vor fi plătite toate restanțele.
Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu spune că imediat ce banii vor intra în contul Primăriei, aceștia vor fi alocați de urgență către salariile și indemnizațiile asistenților personali:
”Din prima zi a învestirii mele în funcția de primar, având în vedere faptul că știam de situația acestor drepturi salariale, sarcina principală a fost de a începe demersurile pentru a găsi soluțiile în vederea alocării acestor bani.Într-adevăr, primăria Giurgiu are datorii și conturi blocate, însă aceste două aspecte nu m-au impiedicat să lupt pentru drepturile asistenților personali.
Astăzi, pot să dau o veste bună și să le transmit acestor oameni că în curând calvarul va lua sfârșit. Îi asigur pe însoțitorii persoanelor cu handicap de sprijinul meu în toate demersurile pe care vor să le întreprindă și că voi lupta pentru drepturile ce li se cuvin.” – anunță reprezentanții Primăriei, într-o postare pe pagina oficială.

Verifica si

OPERATORUL DE TRANSPORT ÎN COMUN ANUNȚĂ NOI CURSE ÎN MUNICIPIU

Pe site-ul http://libertrans.ro/ – operatorul transportului local în comun din municipiului Giurgiu- poate fi consultat programul …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.