marți , 26 ianuarie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ”PĂSTREAZĂ SPERANȚA!” – MESAJ PENTRU BOLNAVII DE SIDA ȘI FAMILIILE LOR

”PĂSTREAZĂ SPERANȚA!” – MESAJ PENTRU BOLNAVII DE SIDA ȘI FAMILIILE LOR

Data de 1 decembrie este una foarte importantă pentru români, care își serbează Ziua Națională.

De aceea, de multe ori, uităm că, tot pe 1 decembrie este marcată și Ziua Mondială de luptă împotriva HIV-SIDA.

Nu uită, însă, această zi cei care suferă de teribila boală, familiile acestora și asociațiile ce îi sprijină și le apără drepturile. Iar în Giurgiu, cea mai activă și cunoscută astfel de asociație este, fără îndoială, Asociația ”Viață și speranță”.

An de an, ”Viață și speranță” organiza evenimente diverse, menite a marca această zi și a aduce în atenția publicului viața și problemele românilor afectați de HIV-SIDA.

Și, de fiecare dată, acțiunile erau un succes.

În acest an, cu totul special, din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse, astfel de evenimente nu au mai putu fi organizate. Asta nu înseamnă, însă, că cei afectați de HIV-SIDA au fost uitați, așa că președinta Asociației ”Viața și speranță” ne reamintește, tuturor, că, pe lângă bucuria sărbătorii Zilei Naționale, este și momentul în care să păstrăm un minut de reculegere în memoria celor răpuși de HIV-SIDA, să le amintim celor care trăiesc cu această boală că nu sunt singuri în lupta lor, dar și să ne amintim de măsurile de prevenție, atât de necesare în apărarea împotriva acestei maladii.

Marinela Mola le spune tututor celor afectați de HIV-SIDA și familiilor lor că, în ciuda condițiilor speciale din acest an, nu sunt și nu vor fi niciodată singuri în lupta cu boala și că trebuie să-și păstreze speranța.

Verifica si

ȘEDINȚĂ LA CJSU. CE MĂSURI S-AU DECIS DUPĂ SCĂDEREA RATEI DE INCIDENȚĂ LA NIVEL JUDEȚEAN, UNDE SE VOR APLICA ȘI DE CÂND?

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu, întrunit astăzi, 22.01.2021, în ședință online, a constatat …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.