luni , 19 aprilie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Administrație locală / CÂT AU MUNCIT ANUL TRECUT BENEFICIARII AJUTORULUI SOCIAL DIN MUNICIPIU?

CÂT AU MUNCIT ANUL TRECUT BENEFICIARII AJUTORULUI SOCIAL DIN MUNICIPIU?

Beneficiarii Legii 416/2001, apți de muncă vor continua și în acest an prestarea orelor în folosul comunității, de curățare și întreținere a spațiilor verzi din municipiul Giurgiu.
În ședința ordinară a Consiliului Local, întrunită în data de 28 ianuarie 2021, a fost aprobat proiectul de hotărâre privind repartizarea orelor de muncă prestate, precum și planul de acțiuni sau de lucrări.
Potrivit planului, beneficiarii ajutorului social vor trebui să presteze lucrări de curățare, întreținere și igienizare a spațiilor verzi publice cu acces nelimitat din parcurile: Alei, Elevilor, Mihai Viteazu, CF1-CF2, Steaua Dunării.
De asemenea, beneficiarii venitului minim garantat vor trebui să presteze și lucrări de întreținere a zonelor adiacente trotuarelor și carosabilului, scuaruri, terenuri amenajate ca sensuri giratorii de pe raza municipiului Giurgiu.
Pe tot parcursul anului 2020, numărul beneficiarilor venitului minim garantat, apți de muncă, ce au prestat ore în folosul comunității, a fluctuat între 12 și 14 persoane pe lună anunță Primăria Giurgiu, pe pagina oficială.

Verifica si

CONSILIUL JUDEȚEAN A DESCHIS UN BIROU DE LUCRU LA BOLINTIN VALE

Evenimentul s-a desfășurat vineri, reprezentând punerea în practică a unei promisiuni făcute de conducerea instituției, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.