duminică , 18 aprilie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Știrile zilei / IMPACT NIMICITOR: DOI OAMENI MORȚI ȘI ALȚI ȘAPTE, GRAV RĂNIȚI, DUPĂ IMPACTUL DINTRE UN MICROBUZ CNAIR ȘI UN AUTOTURISM

IMPACT NIMICITOR: DOI OAMENI MORȚI ȘI ALȚI ȘAPTE, GRAV RĂNIȚI, DUPĂ IMPACTUL DINTRE UN MICROBUZ CNAIR ȘI UN AUTOTURISM

Planul roșu de intervenție a fost declanșat vineri dimineață, în urma unuia din cele mai grave accidente rutiere înregistrate pe raza județului Giurgiu.

S-a întâmplat pe DN 5, la Călugăreni, iar primele informații primite de pompierii de la ISU arătau că un autoturism s-a ciocnit cu un mucrobuz, fiind încarcerate trei persoane – două în microbuz și una în autoturism.

Trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei ambulanțe SMURD, un echipaj de descarcerare, autospeciala pentru transport personal și victime multiple și o autospecială de primă intervenție și comandă și cinci ambulanțe SAJ, precum și elicopterul SMURD au ajuns rapid la fața locului, iar prima constatare a fost că un bărbat – care se afla în microbuz – era deja decedat, iar o femeie – pasager în autoturism, era în stop cardio-rspirator.

Din păcate, la finalu intervenției, bilanțul arată două persoane decedate (femeia care era în stop cardio-respirator nu a mai putut fi salvată), șase persoane preluate de ambulanțe SAJ și SMURD și transportate la spitale din București și o victimă preluată de elicopter și transportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

Circulația a fost oprită circa o oră în zonă, iar acum Poliția derulează o anchetă pentru a stabili circumstanțele producerii tragicului accident.

Primele date arată că accidentul ar fi fost produs de șoferul autoturismului – un bărbat de 54 de ani, din Popești Leordeni (Ilfov) și că prima victimă decedată este un bărbat de 55 de ani, iar cea de-a doua victimă decedată avea în jur de 40 de ani.

Informații neoficiale arată că microbuzul implicat ar fi transportat muncitori de la CNAIR, fiind posibil ca tragedia de pe DN 5 să fie anchetată și de inspectorii de muncă, fiind considerat accident de muncă.

 

Verifica si

DIN NOU, PERCHEZIȚII ÎN JUDEȚ. DE ACEASTĂ DATĂ, AU LEGĂTURĂ CU ALEGERILE DE ANUL TRECUT (VIDEO)

UPDATE:  In urma perchezițiilor efectuate, au fost audiate 34 de persoane si au fost ridicate …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.