duminică , 18 aprilie 2021
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Acasa / Social / ȘIRUL NEFAST AL ACCIDENTELOR GRAVE PE DRUMURILE DIN GIURGIU CONTINUĂ: ÎNCĂ UN OM, LA LIMITA DINTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE

ȘIRUL NEFAST AL ACCIDENTELOR GRAVE PE DRUMURILE DIN GIURGIU CONTINUĂ: ÎNCĂ UN OM, LA LIMITA DINTRE VIAȚĂ ȘI MOARTE

UPDATE 1: Investigațiile la fața locului au stabilit că victima – șoferul autotrenului – avea 34 de ani și era din Republica Moldova.

UPDATE: Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, șoferul a fost declarat decedat la fața locului. Potrivit datelor de la ISU, autotrenul transporta haine SH, fiind înmatriculat în Rusia, iar identitatea șoferului încă nu a fost stabilită.

Un nou accident rutier a fost înregistrat pe un drum de pe raza județului Giurgiu.

De această dată, este vorba despre DN 5, la Uzunu, acolo unde, miercuri, în jurul prânzului, un autotren s-a răsturnat, iar șoferul a fost găsit de salvatori în stop cardio-respirator:

”La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu și Punctului de Lucru Călugăreni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și două ambulanțe SAJ.

Este implicat un autotren, răsturnat în afara părții carosabile. Conducătorul auto a fost găsit în stop cardio-respirator, a fost preluat de echipajul SAJ care îi aplică manevrele de resuscitare” – anunță reprezentanții ISU Giurgiu.

Verifica si

FAMILIILE TINERILOR RĂNIȚI ÎN ACCIDENTUL DE LA COMASCA, SPRIJINITE DE CONSILIUL JUDEȚEAN

Doi din cei patru tineri răniți în accidentul de la Comasca au murit, din păcate, …

  • Acest site foloseste cookie-uri |
  • Acceptă
  • Respinge
  • | Pentru mai multe informații despre cookie-uri
  • No valid page specified.