20 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

1.500 DE PACHETE DE ȚIGĂRI – PRIMA CAPTURĂ A ANULUI ÎN VAMA GIURGIU

Poliţiştii de frontieră din cadrul  Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit în urma unui control efectuat asupra unui autocar cantitatea de 30.000 de țigarete, disimulate printre bagajele personale în mai multe cutii.

În data de 04.01.2024, în jurul orei 11:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, un cetățean român la volanul unui autocar, ce efectua curse în regim internațional de transport persoane.

În urma controlului de frontieră efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, disimulate printre bagajele personale trei colete având aplicate etichete pe care era inscripționat numele unei firme din România, în interiorul cărora se afla cantitatea de 30.000 de țigarete (1.500 pachete de țigări) fără timbru, ce aparțineau șoferului autocarului

 Cantitatea de ţigarete, estimată la o valoare de peste 37.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, față de șoferul român în vârstă de 34 de ani a fost întocmit dosar penalurmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Purtător de Cuvânt ITPF Giurgiu

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER