8 septembrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

11 MEDICI DE FAMILIE DIN JUDEȚ AU PRIMIT DOZE DE VACCIN JOHNSON. DOAR UNUL SINGUR ESTE DIN MUNICIPIU

Vă informăm că marți, 04 mai a.c., DSP Giurgiu a recepționat o primă tranșă de 200 de doze de vaccin Johnson & Johnson, care au fost distribuite în cursul zilei de astăzi, 05 mai a.c., către cabinetele de medicină de familie din municipiu și județ, după cum urmează:

Giurgiu – 15 doze
Oinacu – 15 doze
Ghimpați – 15 doze
Vărăști – 15 doze
Vânătorii Mici – 15 doze
Roata de Jos – 15 doze
Buturugeni – 15 doze
Grădinari – 15 doze
Crevedia Mare – 15 doze
Cartojani – 15 doze
Joița – 15 doze

Diferența de 35 de doze rămâne în stocul DSP Giurgiu, ca stoc-tampon.

Până la momentul actual, 11 medici de familie și-au manifestat disponibilitatea pentru a efectua vaccinări cu serul Johnson & Johnson, aceștia urmând să semneze, conform procedurii, un act adițional la contractul inițial (cel referitor la partea de monitorizare și programare a vaccinării cu serul Johnson & Johnson.), la momentul la care acesta va fi publicat oficial.

Vă reamintim că un număr total de 30 de medici de familie și-au manifestat disponibilitatea pentru a monitoriza și programa această activitate.

Biroul de presă al Prefecturii Giurgiu

De menționat că un flacon de vaccin Johnson conține cinci doze; în ceea ce privește medicii care încep vaccinarea, în localitățile rurale sus-menționate este vorba despre medicii de familie, iar în municpiu, singurul medic de familie în cabinetul căruia se poate face vaccinul este dr. Rodica Bușcu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER