17 iunie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”13 CU GHINION” PENTRU CONTRABANDIȘTII DE ȚIGĂRI

Miercuri dimineață, în jurul orei 9.30, Poliția Giurgiu a transmis un comunicat de presă:

”La această oră, peste 60 de polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Giurgiu și Ilfov, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 16 percheziții domiciliare într-o cauză în care se fac cercetări pentru contrabandă cu țigări. Până în prezent, polițiștii au descoperit și ridicat peste 550.000 de țigarete, 1.000 de litri de alcool, 60.000 de lei și au indisponibilizat 2 autoturisme.

 

În dimineața zilei de 13 septembrie a.c., polițiști ai inspectoratelor de poliție județene Giurgiu și Ilfov, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au surprins în flagrant delict patru persoane care transportau țigări provenite din contrabandă.

 

După prinderea în flagrant delict, polițiștii au efectuat 16 percheziții pe raza județelor Giurgiu și Ilfov, precum și în sectoarele 3, 4 și 5 din municipiul București, la locuințele unor persoane bănuite că ar deține și comercializa țigări provenite din contrabanda.

 

Până în prezent, polițiștii au descoperit și ridicat peste 550.000 de țigarete, 1.000 de litri de alcool, 60.000 de lei și au indisponibilizat 2 autoturisme. De asemenea, 8 persoane urmează să fie conduse la sediul poliției, pentru audieri.

 

La acțiune participă jandarmi din cadrul I.J.J. Giurgiu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER