22 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

13 SEPTEMBRIE – ZI DE SĂRBĂTOARE PENTRU POMPIERI

În fiecare an, la 13 septembrie, pompierii își serbează ziua, o zi binemeritată pentru cei care sunt adevărați eroi – chiar dacă prea mulți rămân necunoscuți.

Deși suntem în plină campanie electorală – și mulți uită să aducă un omagiu acestor eroi – mai sunt și oameni care știu semnificația acestei zile și transmit mesje și gânduri bune.

Printre aceștia se numără și Dumitru Beianu, candidatul PNL la președinția CJ, care notează, pe pagina sa oficială:

Astăzi este Ziua Pompierilor.

Singura armă aflată permanent în stare de război a promovat mulți eroi, prea mulți rămași anonimi, militari care și-au riscat viața în fiecare zi, fără decorații sau onoruri, dar cu generozitate în suflet și sentimentul datoriei împlinite!

Rezultatele obținute de-a lungul timpului și importanța misiunilor desfășurate de Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Giurgiu m-au convins că pompierii din județul Giurgiu, cinstind prin fapte demne memoria înaintașilor, vor fi și în continuare la înălțimea nobilelor îndatoriri ce le revin.

Am fost unul dintre susținătorii pompierilor giurgiuveni și în perioada cât am fost președinte al CJ am contribuit la dotarea cu mijloace de intervenție performante prin accesarea și implementare unor proiecte finanțate cu fonduri europene. Consiliul Județean are ca prevedere legală posibilitatea de a ajuta ISU Giurgiu.

În mandatul 2008-2012 s-au accesat fonduri pentru realizarea Centrului Transfrontalier de Conducere și coordonare a intervenției, pentru achiziționarea de autospeciale de intervenție atât de necesare, pentru realizarea unui punct mobil de comandă, pentru: autospeciala CBRN, microbuz, ambarcațiune pentru intervenții în caz de inundații, dar și pentru acțiuni pe Dunăre, echipamente pentru scafandri, o macara de 60 de tone.

Toată prețuirea pentru acest corp de elită al Armatei Române, în fiecare an, din fiecare inimă!

La mulți ani!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER