27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

14 ANI DE DONĂRI, LA JANDARMERIA GIURGIU

Jandarmii giurgiuveni au răspuns pozitiv apelului făcut de Centrul de Transfuzie Sanguină Giurgiu și au participat astăzi la campania de donare de sânge “Venim! Donăm! Salvăm”. Planificată încă din luna iunie când s-a sărbătorit Ziua Internațională a Donatorului de Sânge, acțiunea a avut ca scop ajutorarea persoanelor care au probleme de sănătate și necesită transfuzii sanguine.   

La activitatea de astăzi au participat jandarmi care sunt donatori voluntari încă din anul 2004, dar și jandarmi care au donat sânge pentru prima dată.

Ținând cont de impactul pe care îl  are o astfel de iniţiativă, jandarmii au dorit ca prin gestul lor umanitar să determine cât mai multe persoane să ia atitudine şi să conştientizeze faptul că o picătură de sânge poate salva viaţa unui om.

În fiecare an jandarmii giurgiuveni inițiază astfel de acțiuni și sunt alături de semenii lor aflaţi în suferinţă, ultima activitate de acest gen fiind organizată în luna noiembrie 2017.

Astfel de acțiuni se vor desfășura și în perioada următoare.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul IJJ Giurgiu

N.red: De remarcat că grupul jandarmilor care a venit marți să doneze sânge a fost condus chiar de șeful Jandarmeriei Giurgiu, colonelul Petruț Rușanu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER