6 decembrie 2023

Distribuie articolul pe

Facebook

15 MAI – DATA-LIMITĂ PENTRU DEPUNEREA CERERILOR UNICE DE PLATĂ LA APIA

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anunţat care este termenul  limită de depunere a Cererilor Unice de Plată, în cadrul Campaniei 2018. APIA a comunicat că data până la care pot fi depuse documentele este 15 mai, inclusiv.

Până la acest moment au fost depuse, la Centrele judeţene/locale APIA şi al Municipiului Bucureşti, un număr de 715.077 Cereri Unice de Plată, pentru o suprafaţă de 5.141.135,62 hectare.

Reamintim că fermierii pot depune o singură Cerere Unică de Plată, chiar dacă deţin suprafeţe de teren în localităţi sau judeţe diferite. Pentru suprafaţe mai mari de 50 hectare de teren agricol cererile se depun la centrele judeţene ale APIA, iar în cazul în care se care solicită o suprafaţă mai mică sau egală cu 50 hectare teren agricol cererile se depun la centrele locale.

APIA precizează că fermierii trebuie să se prezinte la data şi ora la care sunt programaţi conform invitaţiei primite pentru a putea utiliza eficient timpul rezervat pentru primirea Cererilor în Campania 2018.

Sprijinul financiar este finanţat din Fondul European de Garantare Agricolă (FEGA), din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală (FEADR) şi de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER