8 mai 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

18 TONE DE ”ZDRENȚE” OPRITE DE POLIȚIA DE FRONTIERĂ LA INTRAREA ÎN ȚARĂ

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni alături de reprezentanții Autorității Naționale Pentru Protecția Consumatorului Giurgiu au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui mijloc de transport, nereguli privind transferul a aproximativ 18 tone de deşeuri textile.

În data de 25.04.2024, în jurul orei 10:30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară un cetățean român, în vârstă de 33 de ani, aflat la volanul unui ansamblu rutier, care transporta deșeuri textile, de la o societate din Bulgaria pentru o societate din România.

Existând suspiciuni cu privire la legalitatea acestui transport, colegii noştri au solicitat sprijin autorizat reprezentanților Autorității Naționale Pentru Protecția Consumatorului Giurgiu.

Astfel, în cadrul verificărilor efectuate, s-a stabilit că în ansamblul rutier sus-menţionat se află cantitatea totală de 17.821 kilograme deșeuri deșeuri textile (haine second-hand), iar documentele de însoțire prezentau neconcordanțe pentru intrarea în țară, motiv pentru care autorităţile competente nu au permis accesul mijlocului de transport pe teritoriul României.

Purtător de Cuvânt ITPF GIURGIU

Inspector de poliție

Raluca-Petronela Stan

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER