27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

24 IUNIE, ZI DE SĂRBĂTOARE PENTRU AVOCAŢI

În urmă cu 21 de ani, Congresului Avocaţilor stabilea ca în fiecare an, la 24 iunie, de sarbătoarea Naşterii Sfântului Ioan Botezătorul, să fie marcată Ziua Avocatului – prilej de promovare a valorilor profesiei de avocat şi a rolului fundamental al avocatului pentru stabilitatea statului de drept.

De ziua lor, avocaţii giurgiuveni – şi nu numai – primesc un mesj de felicitare din partea deputatului Alexandru Andrei:

„Pe lângă semnificaţia sa religioasă, data de 24 iunie este una specială pentru o anumită categorie profesională din România. Este vorba despre avocaţi, care marchează, astăzi Ziua Avocatului.

Cu această ocazie, transmit tuturor celor ce fac parte din această breaslă, practicând meseria de avocat – o meserie nobilă, dar şi grea – cele mai sincere urări de sănătate, putere de muncă şi forţa de a-şi face datoria!

Ziua Avocatului este momentul perfect pentru a omagia integritatea, viziunea, puterea de muncă, umanitatea caldă, inteligenta emoțională, simțul orientării practice a avocaților dedicați cu adevărat profesiei!

La mulți ani, tuturor avocaților!”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER