22 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

30 DE ZILE DE AREST PENTRU POLIȚIȘTUL TRAFICANT DE DROGURI

Agentul de poliţie angajat al Serviciului Criminalistic din IPJ Giurgiu, va sta 30 de zile după gratii. Judecătorii au emis mandat de arestare pe numele lui. Şi celălat inculpat, în vârstă de 30 de ani, a primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

În cazul agentului de poliție, în vârstă de 32 ani, s-a reţinut că, în perioada mai-octombrie 2024, a procurat, transportat şi livrat diferite cantităţi de canabis, iar la data de 16 octombrie 2024 a deţinut în locuinţa sa, în scopul vânzării, aproximativ 290 grame de canabis, susţin procurorii.

De asemenea, polițistul este cercetat şi pentru că i-a încredinţat autoturismul său pentru a se deplasa pe drumurile publice unei persoane care avea suspendat dreptul de a conduce.

În intervalul martie-octombrie 2024, inculpatul în vârstă de 30 de ani a deţinut, inclusiv pentru consum propriu, şi comercializat, în mod repetat, diferite cantităţi de canabis (drog de risc) cu sume cuprinse între 150 şi 250 de lei, către consumatori din judeţul Giurgiu”, au transmis procurorii DIICOT.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER