16 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

31 MAI – FINAL DE CAMPANIE LA APIA

Centrul Judetean Giurgiu al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura aduce la cunostinta opiniei publice finalizarea Campaniei de depunere a Cererilor Unice de Plată fara impunerea de penalitati.

Astfel, în intervalul 1 martie – 31 mai 2023, la nivelul judetului, au fost inregistrate un total de 11.234 de cereri unice de plată, pentru o suprafaţă de 195.658,25 hectare.

Prin compararea datelor, se observă că numărul cererilor a inregistrat o scadere de 400 cereri fata de anul precedent, în timp ce suprafaţa agricolă a crescut cu 1032.72 ha. Putem constata ca fermierii devin din ce in ce mai constienti de importanta comasarii terenurilor pentru a-si sporii productivitatea pe piata, fapt confirmat de evolutia anuala.

Campania de primire a cererilor de plată va continua până pe data de 9 iunie 2023 inclusiv, insa vor fi aplicate penalități de 1% pentru fiecare zi de întârziere.

Eventualele modificările la cererile de plată pot fi depuse și după data de 9 iunie 2023, până cel târziu data de 16 iunie 2023 inclusiv, cu o reducere de 1% pentru fiecare zi lucrătoare in ceea ce priveste sumele la care fermierul ar fi avut dreptul dacă modificările ar fi fost depuse până la termenul stabilit.

Sub sloganul “PUTERNICI. IN ECHIPA!”, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a ilustrat cu maiestrie faptul ca succesul este atins prin intermediul profesionalismului, fortei si unitatii unei echipe remarcabile.

Felicitări echipa APIA, felicitări dragi fermieri!

 

SERVICIUL RELAŢII CU PUBLICUL ŞI COMUNICARE APIA GIURGIU

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER