27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

3,2,1… „FINAL COUNTDOWN” PENTRU NOUA PREMIERĂ A „OCTOGONULUI”

De fiecare dată când au urcat pe scenă, au fost o surpriză plăcută pentru public, indiferent de genul piesei, iar acum ne promit – şi, cu siguranţă, ca întodeauna, se vor ţine de cuvânt – o nouă premieră, cu totul şi cu totul „altfel”.

Este vorba despre deja cunoscuţii şi apreciaţii actori amatori ai trupei „Octogon”, care ne reamintesc că a mai rămas doar foarte puţin timp până la reîntâlnirea cu ei şi noua lor piesă: „Stâlpul inocenţei”.

Ca întotdeauna, „Octogonii” păstrează secretul despre ceea ce urmează să vedem pe scenă, dar ne spun  că este vorba despre o piesă nou-nouţă, scrisă în urmă cu doar un an de Mircea Rotaru şi că în distribuţie îi reîntâlnim pe Cătălina Sfetcu, Tereza Nichita, Marian Damian şi Dan Pinciu, care au ascultat „cuminţi” şi atenţi indicaţiile regizorale ale aceluiaşi entuziast Remus Găină.

„Stâlpul inocenţie” se vrea un dar pentru toţi giurgiuvenii iubitori de teatru, în ziua de Dragobete, aşa că premiera este programată sâmbătă, 24 februarie, cu începere de la ora 18, la Ateneul „Nicolae Bălănescu”, unde intrarea este – ca la toate spectacolele „Octogonului” – liberă.

O alternativă plăcută şi interesantă pentru a petrece două ore în compania simpaticilor „octogoni”… aşa că, nu uitaţi: sâmbătă, la ora 18, la Ateneu!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER