27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

35 DE CUPLURI GIURGIUVENE AJUNSE LA NUNTA DE AUR, PREMIATE ÎN CADRU FESTIV

În fiecare an, în luna decembrie, Primăria municipiului Giurgiu prin Direcția de Asistență Socială premiază în cadru festiv cuplurile giurgiuvene care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Miercuri, 13 decembrie, în sala mare a Ateneului ”Nicolae Bălănescu” 35 de cupluri au fost invitate de autoritățile giurgiuvene pentru a-și ridica diplomele și premiile.

”Este lucru mare că ați împlinit 50 de ani de căsătorie și vreau să vă spun că în fiecare an particip la acest eveniment cu mari emoții. Este o onoare să fim alături de dumneavoastră. La mulți ani cu sănătate, să vă bucurați de copii și de nepoți și de toate clipele frumoase ale vieții”, a declarat primarul Nicolae Barbu. (…)

 

Fiecare cuplu a primit câte 500 de lei, o diplomă de merit și un buchet de flori. După ce le-au fost înmânate premiile, cei prezenți au asistat la un spectacol folcloric oferit de Ansamblul Folcloric ”Doina Dunării.”

Pe tot parcursul anului 2017, 80 de cupluri giurgiuvene care au împlinit 50 de ani de la căsătorie au primit din partea autorităților câte 500 de lei – anunţă Primăria Giurgiu.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER