22 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

460 DE CONTESTAȚII LA BACALAUREAT; CELE MAI MULTE – LA LIMBA ROMÂNĂ

Un număr de 460 de contestaţii au fost depuse de absolvenţii de liceu din judeţul Giurgiu, participanţi la examenul de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2021, cele mai multe contestaţii, aproape 15%, fiind făcute pentru notele obţinute la Limba şi literatura română.

„În urma notelor primite la examenul de Bacalaureat, absolvenţii de liceu din judeţul Giurgiu au depus în acest an 460 de contestaţii”, a declarat marţi, presei, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean Şcolar Giurgiu, Georgeta Stănescu.

La Limba şi literatura română au fost depuse 166 de contestaţii, 95 la Matematică, 80 la Istorie, 51 la Geografie, 33 la Biologie şi restul la alte discipline specifice profilului absolvit.

La examenul de Bacalaureat din judeţul Giurgiu au fost prezenţi în acest an 1.137 de candidaţi, dintre care 586 au promovat.

Rata de promovare din acest an înainte de contestaţii este de 51,3%, în creştere cu aproape şapte procente faţă de 44,7% cât a fost în sesiunea iunie-iulie 2020. Niciun candidat din acest an nu a obţinut media zece.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER