27 iulie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

800 DE LOCURI DE MUNCĂ ÎN SPANIA

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu prin serviciul de ocupare EURES Romania ofera 800 locuri de munca vacante in Spania – firma SUREXPORT (400 de femei si 200 de cupluri) pentru munca sezoniera in agricultura (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, vârsta 18 – 50 ani), pentru recoltarea capsunilor, campania 2018 (nu se solicita experienta).

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimata de angajare este 15 februarie 2018. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe saptamana impartite in 6 zile, ziua 7 este zi de odihna care poate sa nu coincida cu duminica. Programul de lucru incepe la primele ore ale diminetii.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Conventiei colective aplicabile, platibil la doua saptamani prin transfer bancar. Contributiile datorate sunt de 2% impozit pe venit si 113 euro asigurare sociala.

Cazarea este asigurata de angajator, iar muncitorul trebuie sa plateasca 1,6 euro/zi pentru cheltuieli. Muncitorul plateste primul transport de venire, iar firma plateste intoarcerea, cu conditia ca muncitorul sa foloseasca mijlocul de transport oferit de firma. Pretul primului drum se va recupera din primele salarii.

Dosarul pentru inregistrarea in baza de date va contine urmatoarele acte: cererea tip (se completeaza la sediul agentiei), copie act identitate, adeverinta medicala „apt pentru munca”.

Persoanele cu domiciliul in judetul Giurgiu, care corespund cerintelor posturilor oferite, doresc sa aplice pentru aceste locuri de munca trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Giurgiu – doamna Dogaru Gratziela , tel.: 0246/230613 sau direct la sediul AJOFM Giurgiu, din mun. Giurgiu, sos. Bucuresti, bl. 202/5D, mezanin, camera 11, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate.

 

DATA SI LOCATIA BURSEI VOR FI COMUNICATE ULTERIOR!!!

 BIROUL DE PRESA AL AJOFM GIURGIU

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER