18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DISPARIŢIE… CU REPETIŢIE!

Figura sa a devenit deja obişnuită pentru giurgiuveni, cărora, periodic, Poliţia le cere ajutorul. Este vorba despre un adolescent de 16 ani, dintr-una din casele de copii administrate de DGASPC, care şi-a făcut un obicei din a dispărea fără urmă.

Ultima dată, dispariţia sa era semnalată la începutul lunii iulie şi, o lună mai târziu, era găsit de poliţişti în Bucureşti.

Reîntorcerea în casa de copii nu i-a fost, se pare, pe plac adolescentului, care a decis că e timpul să fugă iarăşi, aşa că Poliţia face din nou un anunţ avându-l ca subiect:

„La data de 11 septembrie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată telefonic de către un asistent medical din cadrul unei case de tip familial din municipiul Giurgiu, cu privire la faptul că un minor instituționalizat GHEORGHE CLAUDIU, în vârstă de 16 ani, a plecat cu bilet de voie de la căsuță în data de 10 septembrie a.c., orele 18.00 şi nu a mai revenit.

SEMNALMENTE: înălțime 1,60 m, greutatea 50 kg, piele de culoare măslinie, păr negru, ondulat și des, tuns mediu, cu breton, ochi căprui, nu are semne particulare.

La data plecării minorul era îmbrăcat cu o pereche de pantaloni tip blue-jeans culoare albastră, vestă din fâș de culoare negru cu roșu, tricou cu mânecă scurtă de culoare roșu și era încălțat cu o pereche de pantofi sport de culoare albastru închis.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea tânărului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze gratuit numărul unic de urgență 112.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER