18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

TIPIC PSD: ”CU… PĂDURARII (ÎN TIMPUL PROGRAMULUI!) ÎNAINTE, VOM ADUCE… VOTURI MULTE!”

Campania electorală este în plină desfășurare, iar PSD Giurgiu face, în continuare, ce știe cel mai bine: se folosește de oameni plătiți din bani publici!

Cel mai recent exemplu este cel al campaniei PSD din comuna Izvoarele, unde, în numeroasele fotografii postate pe rețelele de socializare, apar, alături de obișnuiții activiști de partid, și doi pădurari, ambii aflați în timpul programului (plătiți, evident, din bani publici…) Este vorba despre Marius Buzică și Iulian Guțu, care au mărșăluit, alături de pesediști, pe ulițele din comună, în timpul programului de lucru.

De altfel, nu este prima dată când oameni plătiți din bugetul de stat apar în caravanele electorale ale PSD prin comunele județului, în timpul programului…

Oare domnul ministru – demis – al Apelor și Pădurilor, domnul Deneș, știe ce fac oamenii din subordinea sa? Întrebarea retorică, atâta timp cât vorbim despre un ministru pesedist…

Surse din Izvoarele spun că apariția celor doi pădurari alături de caravana PSD nu este o întâmplare, ei fiind cei care ar fi distribuit în comună lemne de foc din pădure, din partea PSD.

Și tot cei doi pădurari ar fi dat și o masă cu preparate din vânat localnicilor, tot din partea PSD…

Poate nu ar fi rău ca Poliția să se sesizeze și să verifice aceste informații, astfel încât Giurgiu să nu devină un al doilea Maramureș.

Revenind la pădurarii din Izvoarele, interesant că nimeni nu se sesizează… Poate pentru că toate acestea se întâmplă în județul lui Bădălău?

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER