18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PATRU ȘCOLI DIN GIURGIU, INCLUSE ÎN PROGRAMUL ”MASĂ CALDĂ ÎN ȘCOLI”

Ministerul Educației și Cercetării lansează în consultare publică proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea Normelor metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului pentru aprobarea extinderii Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 150 de unităţi de învățământ preuniversitar de stat.

Ministerul precizează că proiectul de Hotărâre a Guvernului privind Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului pentru aprobarea extinderii Programului-pilot de acordare a unui suport alimentar pentru preșcolarii și elevii din 150 de unităţi de învățământ preuniversitar de stat va fi înaintat în proces de avizare interministerială după adoptarea Ordonanței de Urgență a Guvernului, ulterior parcurgerii etapei prevăzute de procedurile de transparența decizională – notează dcnews.ro.

Pe lista celor 150 de unități de învățământ cuprinse în acest program se regăsesc și patru școli din județul Giurgiu. Este vorba despre Școala Gimnazială nr. 1 Florești, Școala Gimnazială ”Marin Gh. Popescu” – Gogoșari, Școala Gimnazială nr. 1 Stănești și Școala Gimnazială ”Banu Băleanu” – Bolintin Deal.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER