18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ACCIDENT NEOBIȘNUIT LA BĂNEASA

Un bărbat în vârstă de 61 de ani din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, a ajuns la spital şi s-a ales şi cu dosar penal după ce, în timp ce s-a angajat în traversarea unui drum naţional pe un motocultor, nu s-a asigurat, a fost accidentat de un autoturism, iar poliţiştii rutieri au constatat că avea o alcoolemie de 1,11 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat.

„Pe DN 41, în localitatea Băneasa, judeţul Giurgiu, un tânăr de 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat un bărbat de 61 de ani, din comuna Băneasa, care conducea un motocultor şi s-a angajat în traversarea drumului, fără să se asigure. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 61 de ani, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat miercuri, presei, purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Atât conducătorul autoturismului, cât şi conducătorul motocultorului au fost testaţi cu aparatul Drager, rezultatele fiind „zero pentru conducătorul auto, dar 1,11 miligrame la litru alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul motocultorului”.

Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea unor infracţiuni la regimul rutier, respectiv vătămare corporală din culpă pentru conducătorul autoturismului şi conducerea de vehicule pe drumurile publice sub influenţa alcoolului pentru conducătorul motocultorului.

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER