18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DAN MOTREANU: ”POLITICIENILOR CINSTIȚI NU LE E FRICĂ DE ANTICIPATE!”

După ce președintele Iohannis l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru formarea unui nou guvern, liderul PNL Giurgiu, Dan Motreanu a postat un mesaj pe pagina sa oficială:

”Românii au dreptul la anticipate!

Inclusiv președintele României, Klaus Iohannis, a spus clar în această seară că este momentul să redăm puterea românilor. Românii trebuie să decidă cui încredințează sarcina de a conduce România spre normalitate, spre dezvoltare și prosperitate.

De anticipate le este frică doar celor care nu îi mai pot privi pe români în ochi, pentru că i-au mințit, i-au amăgit și i-au folosit. Asta a făcut PSD în ultimii ani. Politicienilor cinstiți nu le este frică de anticipate.

Împreună cu Președintele Klaus Iohannis, PNL a promis construirea României Normale și nu trebuie să mai pierdem niciun minut. Liderii PSD au lăsat în urmă un dezastru și încă se împotrivesc dezvoltării României.

Cu social-democrații încă majoritari în Parlament, România va rămâne captivă în trecut. Egoismul lor politic nu ne va permite să reformăm nici educația, nici sănătatea, nici infrastructura și nici administrația.

Dragi români, votul este baza democrației! Iar în acest moment, voturile și opțiunile dumneavoastră nu mai reflectă realitatea din Parlament!

În aceste luni de guvernare, PNL a dovedit că și-a respectat promisiunile, că a ascultat voința dumneavoastră și a acționat în consecință.

Mergem mai departe împreună pe drumul cel bun și pentru România Normală! Mergem mai departe spre anticipate!”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER