19 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

MOARTE SUSPECTĂ PE ŞANTIERUL PORTULUI TRIMODAL

Poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări pentru moarte suspectă în legătură cu cazul decesului pe şantier al unui muncitor în vârstă de 47 de ani, care lucra la Portul Trimodal din municipiul Giurgiu.

„Un coleg al bărbatului a sunat la 112 şi a anunţat faptul că un muncitor în vârstă de 47 de ani care lucra pe un şantier din municipiul Giurgiu situat pe strada Portului, unde efectuau lucrări la Portul trimodal, a spus că se simte rău, a mers la baraca unde se schimbau în ţinută de lucru, iar după câteva minute colegii care au venit să vadă cum se simte l-au găsit decedat pe o bancă în interiorul barăcii”, a declarat, joi, purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Ea spune că pe trupul bărbatului nu au fost găsite urme de violenţă dar, în cauză, a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care a avut loc decesul.

Din spusele colegilor muncitorul era din judeţul Dâmboviţa şi se angajase de curând pe şantierul din municipiul Giurgiu.

www.agerpres.ro

Foto Arcanu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER