18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

PRIORITATE PENTRU CADRELE MEDICALE ÎN ANUMITE SUPERMARKETURI

Marți, 24 martie, la sediul Instituției Prefectului Județul Giurgiu a avut loc o întâlnire între prefectul județului Giurgiu, Aneta Matei, subprefectul Mirel Brăgaru și conducerea magazinelor Kaufland Giurgiu, respectiv Mega Image – magazinul situat în Piața Centrală.

În urma discuțiilor, s-a stabilit că toate cadrele medicale din subordinea: Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu, SMURD Giurgiu și toți angajații ISU Giurgiu – au, începând de astăzi, 25 martie 2020, acces prioritar în magazinelemai-sus menționate și la casele de marcat, pe baza legitimației de serviciu.

Inițiativa a fost apreciată la nivelul conducerii generale Kaufland România, care a decis ca întregul lanț de magazine Kaufland din România să o aplice.

Din grijă și considerație pentru cadrele medicale, care sunt categoria profesională cea mai solicitată și surmenată în această perioadă de pandemie, în spoturile publicitare Kaufland ce se vor difuza va fi prezentat următorul mesaj:

”Dragi clienți, la Kaufland eroii au prioritate!

Orice cadru medical are acum acces prioritar în magazinele noastre și la casele de marcat, pe baza legitimației de serviciu. Timpul lor este foarte prețios, să avem grijă de ei!

Vă mulțumim pentru înțelegere și responsabilitate.”

 

PREFECT,

ANETA MATEI

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER