18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

”DUPĂ 2 LUNI DE STARE DE URGENȚĂ, NICI O ACHIZIȚIE DIN PARTEA CONSILIULUI JUDEȚEAN GIURGIU, PENTRU SPITALUL JUDEȚEAN!”

Am parcurs împreuna cele două luni de situație de urgență, stabilită ca urmare a declanșării pandemiei provocate de coronavirus. Vreau să spun din capul locului că am reușit să trecem cu bine peste această perioadă și este,în special, meritul celor din linia I si, nu în ultimul rând, al cetățenilor de bună credință care au înțeles să respecte deciziile luate de Guvernul României.

Am sperat ca aceste două luni să treacă fără prea multă politică și populism. Din păcate, politicienii din PSD nu au înțeles foarte bine ce important este ca în această perioadă mesajele publice să fie pline de responsabilitate și nu de populism. Conducerea PSD Giurgiu nu a făcut excepție din a transmite cetățenilor județului nostru asemenea mesaje populiste prin care a încercat să transmită în spațiul public, în permanență, că nu este bine gestionată de Guvern criza provocată de coronavirus.

În realitate, nici astăzi, la două luni de la declanșarea stării de urgență, și în momentul intrării în starea de alertă, președintele PSD al Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, nu poate să spună ce materiale si echipamente sanitare a achiziționat concret, pentru Spitalul Județean de Urgență Giurgiu. Nici până astăzi nu a fost achiziționat echipamentul necesar în lupta împotriva Covid-19 (aparat PCR pentru testare, ventilatoare pentru secția ATI, kituri pentru testare s.a.).

Cu alte cuvinte, tot ceea ce și-a asumat domnul Mina, președintele PSD al Consiliului Județean, pentru combaterea pandemiei de coronavirus, nu s-a realizat. Sper ca acest lucru să reprezinte o lecție pentru domnul Mina, astfel încât, pe viitor, să nu mai încerce cu declarații politice ,, sforăitoare” să distragă atenția cetățenilor de la incapacitatea domniei sale de a conduce o instituție atât de importantă precum Consiliul Județean.

Domnul Mina : ,, Minciuna are picioare scurte” și adevărul va iesi la suprafață, în totalitate!”

PS. Domnule președinte al Consiliului Județean Giurgiu, Marian Mina, cred că aveți multe aspecte de lămurit cu privire la cele prezentate de domnul Vasile Mustățea, la ultima emisiune publică la care a participat, și, de asemenea, vă rugăm să ne lămuriți cu privire la ce ați făcut în această perioadă, de două luni de stare de urgență, în lupta pentru combaterea pandemiei de coronavirus, ținând cont că în subordinea directă a dumneavoastră se află cea mai importantă instituție cu acest rol din județul nostru, și anume Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

Deputat,
Toma Petcu

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER