18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

SCANDALUL SALARIILOR DE LA DGASPC ȘI DEMAGOGIA LUI MINA

Ajunși cu cuțitul la os, după mai bine de două luni în care au muncit fără a fi plătiți, angajații de la DGASPC au ieșit în stradă. Surprinzător, însă, este că acțiunea – justificată – a oamenilor de la DGASPC a fost confiscată chiar de principalul vinovat al situației în care se află acești oameni, ”tartorul” Marian Mina, care nu s-a sfiit să dea interviuri la televiziuni naționale, în care să le plângă de milă celor pe care are OBLIGAȚIA să îi plătească!

Între timp, consilierii liberali inițiau un proiect de hotărâre prin care identificau sursele de finanțare pentru plata salariilor de la DGASPC. Credeți, însă, că asta este pe placul lui Mina? Cu siguranță, nu! De ce? Pentru că din mutarea fondurilor propusă de liberali, familia Bădălău și apropiații săi nu ar avea nimic de câștigat!

În ultimă instanță, asta este principala țintă a lui Mina: cât mai mulți bani din buget să ajungă în buzunarele familiei Bădălău și ale firmelor de casă! Ori, dacă s-ar face transferul propus de liberali, banii nu ar mai ajunge ”unde trebuie”.

Ipocrizia lui Mina atinge cote maxime atunci cînd le plânge de milă angajaților de la DGASPC, în condițiile în care el face tot ce îi stă în putință pentru ca banii de la buget să ajungă la firmele lui Bădălău și ale propiaților familiei.

Plimbări cu avioane private, amante întreținute în lux exorbitant, ceasuri de zeci de mii de euro – asta e lumea în care vă ”învârtiți”, de fapt, domnule Mina, în timp ce plângeți pe umărul celor pe care sunteți obligați să îi plătiți, dar nu o faceți!

Unde se duc banii Consiliului Județean? Câte din contractele pentru drumurile județene sunt atribuite firmelor de casă ale familiei Bădălău? Sau, mai bine zis, câte au scăpat?

Consiliul Județean este ”înțesat” cu rude, neamuri, pile și relații… Câte rude ale directoarei economice – cea care semnează și ”dă bun de plată” pentru facturile firmelor ”de casă” – sunt angajate în CJ?

Nici la DGASPC situația nu este diferită, din acest punct de vedere… De exemplu, ce îl recomandă pe Marica ca director la DGASPC, ce experiență ”vastă” are acesta în domeniu?

Ce recomandă apropiații aceleișai familii Bădălău, instalați la conducerea multor centre ale Direcției? Nimic! Doar relațiile de rudenie!

De ce fostul director al DGASPC și-a dat demisia, scârbit de ”măgăriile” la care a fost supus?

Sunt doar o parte din multele întrebări la care, probabil, nu vom avea niciodată vrun răspuns… Ideea este, domnule Mina, să nu ne mai considerați pe toți proști! Ați distrus sistemul de protecție socială din Giurgiu și acum ieșiți – ipocrit – ”pe sticlă” – plângând de mila angajaților?

În timp ce majoritatea giurgiuvenilor se zbat în sărăcie, vă permiteți să închiriați avioane private și să plecați în excursii exotice alături de nașul Bădălău și apropiații familiei…

Și apoi, plângeți de mila angajaților care trăiesc fără bani de două luni…

Terminați cu ipocrizia și demagogia! Convocați ședință la Consiliul Județean, faceți rectificarea bugetului și dați banii oamenilor!

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER