20 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ABSENȚE ȘI TENTATIVE DE FRAUDĂ LA CEA DE-A DOUA PROBĂ A BACALAUREATULUI

Un număr de 62 de elevi din judeţul Giurgiu au absentat, miercuri, de la proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat, iar un elev a fost eliminat pentru copiat şi nu va mai avea dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului.

„La proba obligatorie a profilului din cadrul examenului de Bacalaureat s-au înscris 1.424 de candidaţi, dintre aceştia 1.362 s-au prezentat la examen şi 62 au absentat. Niciunul dintre candidaţii prezenţi la examen nu a avut temperatura corporală de peste 37,3 grade Celsius, dar unul a fost eliminat pentru tentativă de fraudă”, se arată într-un comunicat de presă emis miercuri de Inspectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu.

Ultima probă a examenului de Bacalaureat din sesiunea iunie-iulie 2020, cea la alegere a profilului, se va desfăşura joi, 25 iunie, iar primele rezultate vor fi afişate marţi, 30 iunie.

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, în zilele de 30 iunie şi 1 iulie, iar rezultatele finale vor fi anunţate duminică, 5 iulie.

www.agerpres.ro

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER