18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

REBUTURILE PNL, PRELUATE CU FAST DE PSD

Prezentat ca o mare victorie a PSD, Marin Constantin – anunțat cu fast drept candidatul PSD la Primăria Roata – este o veșnică ”variantă a doua” pentru toate partidele prin care a trecut. Ultimul este PNL, unde Constantin a pierdut competiția internă.

PSD, însă, prezintă candidatura lui Marin Constantin ca un mare succes, ceea ce ne face să credem că a ajuns un partid ”de mâna a doua”, care se mulțumește cu rebuturile ce nu mai au loc în PNL.

Cine este Marin Constantin? Un personaj controversat, implicat, alături de membrii familiei sale, în mai multe scandaluri – unele chiar cu urmări penale (vom vorbi pe larg despre acest subiect în articolele viitoare), recompensat cu funcții ”grase” în administrația publică. Un rebut politic, de fapt…

Marin Constantin este cel care, la sfârșitul lunii februarie, declara, fără echivoc ”Eu sunt candidatul PNL pentru funcția de primar al comunei Roata!”

După cinci luni – și după înfrângerea usturătoare din competiția internă PNL – Constantin devine noua speranță a PSD la Roata, candidatura sa fiind prezentată de Bădălău ca ”o mare victorie”.

Se pare că strălucirea stelei lui Bădălău este din ce în ce mai slabă, iar PSD Giurgiu se îndreaptă vertiginos spre ceea ce era în perioada 2008-2012, pentru că ”victoria” trâmbițată azi de Bădălău ne îndreptățește să credem că, în perioada următoare, PSD se va ”revigora” puternic… cu cei care nu mai au loc în PNL, ”loserii” competițiilor interne din partid.

De altfel, în cazul concret de la Roata, surse din PNL spun că actualul primar, Marin Ghidănac, a decis să candideze pentru un nou mandat sub sigla liberalilor.

Încheiem cu deja celebra frază: ”Niculae, nici nu știi/Cât de mic începi să fii!”

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER