18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

CE AU DECIS CONSILIERII LOCALI LIBERALI DUPĂ PLECAREA LUI MARIAN MĂROIU?

Declarațiile făcute de fostul președinte al organizației municipale PNL – actualmente, candidat PSD la Primăria Giurgiu – Marian Măroiu, conform cărora a plecat la PSD împreună cu toată organizația pe care o conducea sunt, acum, ”întoarse pe toate părțile”.

Colegii de la Cronica giurgiuveană au contactat majoritatea consilierilor locali liberali – membri ai organizației municipale PNL – cărora le-au solicitat un punct de vedere, dar și un răspuns la întrebarea: ”Îl urmează pe Măroiu la PSD sau rămân membri PNL?”

Cu excepția consilierilor Alina Meclea și George Țigănilă, care, potrivit cronicagiurgiuveana.ro, nu au putut fi contactați, toți ceilalți consilieri liberali și-au expus opiniile.

Iată ce au declarat aceștia pentru publicația citată:

Adelina Sîrbu: “ Nu comentez. Este alegerea dumnealui. În ceea ce mă priveşte voi rămâne în continuare în echipa PNL. Dacă vreodată mă voi hotărî să ies din politică în niciun caz nu mă voi duce în vreun alt partid.”

Mihai Matei: “ Plecarea lui Marian Măroiu din PNL o consider ca un bun câştigat pentru partid. Şansele noastre de a câştiga primăria cu un astfel de candidat ar fi fost egale cu zero. Referitor la cea de-a doua întrebare vă pot spune, fără falsă modestie, că în PNL sunt acasă dacă ţinem cont de faptul că sunt membru al acestui partid de 20 de ani. “

Mirela Ciulacu: “ Îmi este greu să vorbesc despre plecarea domnului Măroiu din PNL. Am fost colegi mai mulţi ani şi tocmai din acest considerent, ca să nu spun vorbe pe care ulterior să le regret, mă abţin de la orice fel de comentariu. Referitor la ce voi face în continuare, voi rămâne în PNL, excluzând din start înscrierea în PSD.

Adrian Anghelescu: “ În acest moment mă abţin la orice fel de comentariu vis-à-vis de plecarea domnului Măroiu la PSD. Consider cea de-a doua întrebare o glumă foarte bună. Sunt şi voi rămâne PNL-ist.

Pick Ladislau: “ Rămân la aceeaşi părere pe care mi-am exprimat-o în urmă cu 4 ani. Măroiu este şi va rămâne omul prorpiilor interese. Legat de plecarea lui la PSD nu cred că miră pe nimeni, chiar dacă se mimează acest lucru. Măroiu în toţi aceşti 4 ani a fost duplicitar jucând la două capete. A văzut cineva vreo ieşire publică a acestui individ prin care să critice PSD-ul?  Eu unul nu am văzut decât o bătaie cu pernuţe de puf. Faptul că Măroiu a plecat la PSD este un lucru foarte bun pentru PNL deoarece a scăpat de un balast care ar fi adus grave prejudicii de imagine partidului. În ceea ce mă priveşte rămân consecvent. Nu voi pleca din PNL.”

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER