18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ALERTĂ: FOCARE DE CORONAVIRUS LA INSPECTORATUL ȘCOLAR ȘI AMBULANȚĂ

Zvonurile privind apariția unor cazuri de infectare cu COVID în rândul personalului de la Ambulanță și Inspectoratul Școlar Județean se conformă, iar DSP a emis, joi, un comunicat de presă oficial:

”Referitor la cazul confirmat pozitiv din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Giurgiu, ancheta epidemiologica a identificat un numar de 6 contacti apropiati, Cazul confirmat pozitiv este internat intr-o unitate sanitara din judet, iar contactii apropiati sunt carantinati la domiciliu 14 zile de la data ultimului contact.

In ceea ce priveste cazul confirmat ( ambulantier) din cadrul Serviciul de Ambulanta Judetean Giurgiu, s-a identificat un numar de 3 contacti apropiati ( membrii familiei).

Ancheta epidemiologica din cadrul SAJ Giurgiu se afla in desfasurare, rezultatele anchetei urmand sa fie comunicate dupa finalizarea acesteia.

Director Executiv Adj.

Dr. Ciobanu George

Ulterior, DSP a revenit cu o nouă informare, conform căreia, în cazul ambulanțierului, au fost identificați încă 16 contacți apropiați din cadrul SAJ Giurgiu.

”DSP Giurgiu așteaptă în prezent rezultatele testelor. In funcție de acestea, se va face o analiză și se vor lua deciziile/măsurile în consecință, care vor fi comunicate inclusiv presei” – mai precizează autoritățile competente,

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER