18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

ÎN JUDEȚUL GIURGIU – ”ȚARA PSD-ULUI” – LEGEA NU CONTEAZĂ!

Nu mai este demult o noutate pentru nimeni că, în județul Giurgiu, PSD ”taie și spânzură” după bunul plac, fără a ține cont de vreo lege.

Nici campania electorală pentru alegerile locale din această toamnă – campanie care, oficial, nu a început – nu este o excepție.

Astfel, printre numeroasele bannere și afișe electorale ce au împânzit, deja, județul și orașul, l-am remarcat și pe cel de la Vedea, acolo unde PSD îndeamnă locuitorii comunei să voteze candidatul său.

Numai că acest candidat este (încă) – până una, alta – secretar al Primăriei din comună, adică funcționar public, deci nu ar avea ce să caute într-o confruntare electorală, până nu s-ar autosuspenda din funcția deținută la nivel administrativ.

Candidatul PSD de la Vedea nu are, însă, ”nicio treabă” cu legea, așa că își vede liniștit de slujba de la Primărie, în timp ce își face campanie electorală asiduă pentru fotoliul de primar…

Asta, pentru că… legea nu e pentru toți la fel, iar PSD nu s-a sinchisit vreodată, la Giurgiu, de principii ”banale” ca respectarea legii…

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER