18 octombrie 2024

Distribuie articolul pe

Facebook

DUMITRU BEIANU, SUSȚINUT DE NICOLAE BARBU

Prezent în studioul Open TV, primarul Nicolae Barbu a declarat – categoric – că va susține la președinția Consiliului Județean candidatul PNL, Dumitru Beianu:

”Am spus în noiembrie anul trecut că atâta timp cât Mina și Bădălău vor fi în municipiul Giurgiu nu voi face parte din echipa lor. Am o datorie morală față de Dumitru Beianu, pentru ajutorul pe care mi l-a dat în 2012 ca să ajung primar (…)îmi arăt simpatia și susținerea pentru o persoană care să pună și municipiul Giurgiu ca parte componentă a județulu. Să gândească toate proiectele pe care le are și are posibilitatea să le facă un președinte de Consiliu Județean, în care să includă și municipiul Giurgiu.”

Contactat de jurnaliștii de la giurgiu-tribune.ro, Dumitru Beianu a declarat:

” În 2012 trebuia sa se încheie o etapă, acum începe una extrem de importantă, numai dacă ne gândim la banii europeni care se apropie.

Este de bun augur declarația domnului primar, pentru ca fiecare om rezonabil doreste o campanie împănată de fair play și atitudine constructiva. Mai important, se poate gândi ca vremea dușmăniilor a trecut, odată cu cei care mai apelează la așa ceva, astfel încât, dupa alegeri, in orice formula vor considera giurgiuvenii, sa contribuim cu toții la transpunerea in practica a celui mai generos program de dezvoltare pentru județul și municipiul Giurgiu, ca un tot unitar”.

Reamintim că actualul primar, Nicolae Barbu a anunțat că va candida pentru un nou mandat, susținut de Pro România, în timp ce Dumitru Beianu este candidatul PNL pentru președinția Consiliului Județean.

 

Distribuie articolul pe

Facebook
GIURGIU WEATHER